Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Eryaman’da kişiye özel ödeme

Dörtbey İnşaat firmasının imzası ile Meydan Eryaman projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede göz alıyor. Bahsi geçen proje Ankara şehrine bağlı bulunan Etimesgut ilçesinde inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin inşaatının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Meydan Eryaman projesi on iki katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer veriyor. Böylece bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek nitelikte yaşama kazandırılyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 550 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Meydan Eryaman projesindeki 2+1 konutlar 76 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Söz konusu olan projede yer alan 3+1 konutlar ise 103 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Bahsi geçen konutlar Eryaman Mahallesi’nde inşa ediliyor. Meydan Eryaman projesinde bulunan konutlar Ertuğrulbey Caddesi’nde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutlar daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş vaziyette. Meydan Eryaman projesinde bulunan 2+1 konutlar 209 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 349 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamındaki konutlara sahip olmak isterseniz kişiye özel ödeme mümkün.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 47 44