Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Evleri’nde kişiye özel ödeme

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Arter İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Meydan Evleri konut projesi, toplam 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede toplam 116 adet daire mevcut durumda bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar var. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projedeki 1+1 daireler 44 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler 148 metrekare, 4+1 dubleks daireler ise 170 metrekare büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Meydan Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 1 milyon 70 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 1 milyon 258 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 1 milyon 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Meydan Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sosyal tesis, kütüphane ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Merkezi ısınma sisteminin kullanıldığı projede akıllı ev sistemleri de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Tepeüstü Meydan AVM, Buyaka AVM ve İkea AVM’lerine komşu konumda yer alıyor. Proje, Casper Plaza’nın da tam karşısında.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan proje, birçok AVM’ye ve iş merkezine de oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor.

Meydan Evleri konut projesi, Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. Şiir Sok. No: 40 Ümraniye/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 443 73 73 numaralı telefondan ulaşılıyor.