Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Gold City Bozüyük satışları başladı

Meydan Gold City Bozüyük projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Bilecik’in Bozüyük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meydan Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bina ve daireler modern yapıda inşa edilmiştir. Ayrıca günümüz mimarisine uygun bir yapıdadır. İçerisinde kullanılan malzemeler ise üst sınıf ürünlerle donatılmıştır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Her daire de 2 adet balkon bulunmaktadır. Üstelik balkonları füme cam ile kapatılmıştır.

Meydan Gold City Bozüyük konumu hakkında

Proje, Bilecik’in Bozüyük İlçesi 4 Eylül Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş ve eğlence merkezi, market, hastane ve birçok okul yakın mesafede yer almaktadır. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşımalar bulunmaktadır.

Meydan Gold City Bozüyük fiyatları ne kadardır?

Meydan Gold City Bozüyük projesinde fiyatlar büyüklüğüne göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 680.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (228) 314 63 63 veya 0 (555) 579 93 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…