Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Life Kartepe’de kişiye özel ödeme

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, Özkoca İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Meydan Life Kartepe konut projesi, toplam 4 bin 935 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi, 3 blokta toplam 46 adet daireden ve 24 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede 2+1 ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 120, net 83 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 146 ila 160, net 101 ila 109 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 80’i satıldı.

Meydan Life Kartepe projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den satılırken 3+1 tipteki daireler ise 400 bin TL ila 450 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki Meydan Life Kartepe konut projesinde, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek de mümkün.

5 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde; çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu projedeki tüm konutlar, akıllı ev sistemiyle donatıldı. Tüm dairelerin dağ manzarasına sahip olduğu konut projesinde, teras ve balkon da bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Meydan Life Kartepe konut projesi, Kent Meydanı’nda yer alıyor. Kent Meydanı’nda belediye binaları, kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, tapu kadastro, evlendirme dairesi, sağlık ocağı, milli eğitim müdürlüğü, ilkokul ve lise, cami, kapalı spor salonları, park ve bahçeler mevcut durumda. Asansörlü olan konut projesi, caddeye oldukça yakın bir noktada yükseliyor.

Konut projesi, Fatih Sultan Mah. Hızır Sok. Kartepe/Kocaeli adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0262 371 10 73 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.