Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Garden Karasu satışları devam ediyor

Mia Garden Karasu yazlık projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde havuzlu ya da havuzsuz yazlık/kışlık daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde havuzlu ya da havuzsuz yazlık/kışlık daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 70 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, kablo TV, uydu ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Konutlarda akıllı ev özelliği olup görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Banyo içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Mia Garden Karasu konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. 3. Köprü ile 1,5 saatte Karasu veya İstanbul’a gidilebilmektedir.

Mia Garden Karasu fiyarları ne kadardır?

Mia Garden Karasu projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 330.000 TL ile 340.000 TL arasında değişmektedir. Konut kredileri en uygun faiz oranları ile organize edilmektedir. Ayrıca araç takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 343 43 13 veya 0 (533) 563 64 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…