Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Garden Menderes sosyal donatıları

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Koç İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mia Garden Menderes konut projesi, toplam 130 adet konuttan meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 79 metrekare ila 88 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 112 metrekare ila 122 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki bloklar, 4 katlı olarak tasarlandı.

Mia Garden Menderes konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 396 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 1 peşinatla yüzde 80’lik kısım için banka kredisine başvurup kalan yüzde 19’luk bölümü daire teslimlerinde ödeme fırsatı da mevcut. Projede yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için şirket içi 24 ay 0 faizlik ödeme planı da uygulayabilmek mümkün.

Mia Garden Menderes konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameraı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Intercom sisteminin bulunduğu projede ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Adnan Menderes Havalimanı’na komşu olan konut projesi, İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’ne birkaç dakikalık uzaklıkta.

Kordon’a 15 dakika uzaklıktaki konut projesi, metro istasyonuna ise sadece 9 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Mia Garden Menderes konut projesi, Akçay Cad. No: 208 Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 232 220 47 48