Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Koru Torbalı konut tipleri

İzmir’in Torbalı ilçesinde, Koç İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mia Koru Torbalı konut projesi, toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

2 etapta toplam 330 daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 75 metrekare ila 220 metrekare arasında değişiyor. Projede ilk etabın çalışmalarına başlandı.

Mia Koru Torbalı konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1’ler 252 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 455 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1’ler ise 564 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde peşin alımlarda yüzde 15, banka kredili alımlarda ise yüzde 10 indirimden faydalanılabiliyor. Projede yüzde 20 peşinat ile kalan kısım için banka kredisi kullanabilmek de mümkün. Ayrıca büyük daireler için geçerli yüzde 50 peşinat ile kalan kısmı teslimde ödeme şansı da mevcut. Projenin yaklaşık yüzde 70’i satıldı.

Mia Koru Torbalı konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak da merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesinde geniş yeşil alanlar da mevcut durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumda yükselen konut projesi, İzban hattına yürüme mesafesinde yer alıyor.

Mia Koru Torbalı konut projesi, Arslanlar Mahallesi, 35860 Torbalı/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 220 47 48 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.