Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Koru Torbalı son daireleri kaçırmayın!

Mia Koru Torbalı konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve alışveriş caddesi ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Torbalı İlçesinde yükselen proje Mia Rent firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Torbalı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup 6 katlı evlere sahiptir. Ayrıca her dairenin sahip olduğu büyük balkonlar ve doğa manzarası, 5500 metrekarelik iç avlusu ile dikkat çeken proje pek çok sosyal donatıya sahiptir. Proje kapsamındaki daire içleri Hilton banyo, ısıcam, vestiyer, spot aydınlatma, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir.

Site içerisi yürüyüş alanları, özel peyzaj düzenlemesi, bahçe aydınlatmaları gibi donatılara sahiptir. Ayrıca açık ve kapalı otopark ve 7/24 güvenlik sistemi de projenin sahip olduğu özelliklerdendir. Projenin dikkat çeken özelliklerden biri de özel bir çarşıya sahip olmasıdır. Bu sayede sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlandığı bir merkez haline gelmektedir.

Mia Koru Torbalı konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 1+1 tip daireler brüt 35 metrekare, 2+1 tip daireler 85-132 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise brüt 169 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Konut projesi sizlere yüksek standartlarda bir ev sunmaktadır.

Mia Koru Torbalı konumu ve fiyatları hakkında

Mia Koru Torbalı konut projesi, Torbalı’nın değeri artacak konumunda yükselmektedir. Aynı zamanda İzban İstasyonuna 2, Torbalı merkeze ise 15 dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları daire tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 68 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL,

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 800 bin TL’den,

Brüt 135 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 02 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…