Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Suites Bornova Sahip Olduğu Olanaklarla Büyülüyor

Mia Suites Bornova konut projesi şehrin merkezinde lüks mimarisi ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Bornova İlçesinde yükselen proje Koç İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede inşaat çalışmaları devam etmekte olup, dairelerin Aralık 2021’de teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Mia Suites Bornova hem estetik hem de kaliteli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Hilton banyo, ankastre mutfak, vestiyer, merkezi ısınma sistemi gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca anahtar teslim dairelerin 30 Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Özel çarşıya sahip olan konut projesi, sosyal yaşamın tam olarak hissedildiği bir projedir. Proje kapsamında yüzme havuzu, cafeler, restoranlar, alışveriş alanları gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerin yanı sıra ticari alanların da yer aldığı projede aynı zamanda fitness salonu, oyun salonu, özel kapalı otopark gibi olanaklar da yer almaktadır. İzmir Bornova konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+0 ve 1+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 40 ile 55 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Mia Suites Bornova konumu ve fiyatları hakkında

Mia Suites Bornova konut projesi, Bornova Kazımdirik mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca Yaşar Üniversitesi, Bölge Metro, Forum Bornova, Bornova Metro ile alanlara da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

40 metrekare büyüklüğündeki 1+0 daireler 759 bin TL,

1+1 ve 55 metrekare brüt alana sahip daireler 1 milyon 24 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 220 74 74 ve 0535 544 39 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version