Kategoriler
Emlak Haberleri

Mia Vita Beytepe lansmanı yapılıyor

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe’de hayata geçirilen Mia Vita Beytepe projesinin lansmanı  22 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken Mia Vita Beytepe projesi sosyal donatı alanları, rezidans hizmetleri ve spor alanları ile benzerleri arasında fark yaratıyor.

22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de düzenleyecek olan lansman da Mia Vita Beytepe projesinde lansmana özel fiyat avantajları sunulacak.

1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam dört farklı  tip daire seçeneklerine yer verilen MiaVita Beytepe projesi, Ankara Beytepe’de inşa ediliyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mia Vita Beytepe projesi toplam 114 adet daireden meydana geliyor.

MiaVita Beytepe projesinde açık ve kapalı spor alanları, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark, MiaVita Café gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

MiaVita Beytepe projesi Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne 14, Başkent Üniversitesi’ne 11 km. mesafede yer alıyor.

Tel: 0312 489 1 333