Kategoriler
Proje Haberleri

Miada Hills Kuşadası lansman fiyatlarıyla satışta

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Karaova Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Asilada İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje denize yakın ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Miada Hills Kuşadası konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kuşadası konut projesi Karaova Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 16 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar 2 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamındaki villa içleri ebeveyn banyosu, jakuzi, şebeke suyu arıtma sistemi, sineklik sistemi gibi donanımlara sahiptir.

Villa projesinde her villanın kendisine ait olan müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Her villanın müstakil otoparkı, güneşlenme terası bulunmakta olup deniz manzarasına sahiptirler. Yerden ısıtma sistemi ile ısıtılan villa içleri ayrıca merkezi süpürme sistemine sahiptir. Bunların yanı sıra site içi peyzaj, 24 saat güvenlik, kamera sistemi, fitness salonu, çocuk oyun alanı, misafir otoparkı da projenin sunduğu olanaklar arasındadır. Projede yer alan güneş paneli ile de elektrik konusunda tasarruf etmeniz sağlanmaktadır. Miada Hills Kuşadası konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 500 metrekarelik arsa içerisinde yer alıp 240 metrekare yaşam alanına sahiptir.

Miada Hills Kuşadası fiyatları ne kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup takas işlemleri de kabul edilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kuşadası, Karaova Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje sağlık ocağı, okul, market, park, otobüs durağı gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 502 13 13 ve 0542 280 20 82 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…