Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

MiaPort Concept projesinde daire seçenekleri

İstanbul’un Karadeniz kıyısını gören Arnavutköy ilçesine yeni bir konut projesi inşa edilecek. Metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan MiaPort Concept projesinde 6 adet tripleks villanın yanı sıra yatay mimarili üç blok 83 adet daire bulunacak. Merkezî bir konumda yükselen projede 8 adet de ticari ünite yer alacak.

Dairelerinde akıllı ev sisteminin yer alacağı projede birçok sosyal donatı bulunacak. Planlamaya göre proje, 2021 yılının haziran ayında teslim edilecek.

MiaPort Concept‘te sosyal donatılar

Karlıbayır Mahallesi’ne inşa edilen MiaPort Concept projesinde cadde dükkânlar, basketbol sahası, kafeteryalar, marketler, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, tenis kortu, hamam, sauna ve toplantı salonu bulunuyor.

Güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak çalıştığı projede kapalı otoparka de yer veriliyor. Projede bol miktarda yeşil peyzaj alanları bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Modern yapıların inşa edileceği MiaPort Concept projesindeki daireler akıllı ev otomasyonu ile donatılacak. Elektrik kesintilerine karşı jeneratörün yer alacağı binanın içerisinde yük ve yolcu asansörü de bulunacak. Jeneratör binaların içini ve site alanını aydınlatacak.

Selçuklu Caddesi’ne inşa edilen projede su kesintilerine karşı su deposu bulunacak. Zemin katta yer alan 30 ton ağırlığında paslanmaz krom modüler su deposu yer alacak. Projedeki 1+1 tipindeki daireler brüt 70 (net 42) metrekare genişliği ile brüt 96 (net 65) metrekare genişliği arasında, 2+1 tipindeki daireler brüt 96 (net 65) metrekare genişliği ile brüt 139 (net 108) metrekare genişliğinde bulunacak.

MiaPort Concept nerede?

İstanbul Havalimanı’na beş dakikalık uzaklıkta olan proje, Taşoluk mmetro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Havalimanı yolunu, Hadımköy’ü ve Arnavutköy’ü birbirine bağlayan çevre yolunun ayrımında inşa ediliyor.

Arnavutköy’ün merkezî bir konumunda yükselen proje; Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi, No: 15 Arnavutköy / İstanbul posta adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasından yetkiliye ulaşarak detaylı bilgiye erişebilirsiniz:

0212 597 3 597