Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Miaport Concept projesindeki konutlar 365 bin TL’den başlıyor

Çağlayan İnşaat tarafından çalışmalarına başlatılan Miaport Concept projedeki daireler, 365 bin liradan başlıyor. Önümüzdeki yılın aralık ayında teslimlerine başkanması planlanan projede, altı adet tripleks tip villa, üç adet blok içerisinde de daireleri içeriyor.

Arnavutköy ilçesinde inşa edilen projedeki blokların içerisindeyse 83 adet daire bulunuyor. Avrupa Yakası’nda bulunan projede, ayrıca, sekiz adet dükkâna yer veriliyor. Bloklarının yatay mimarisiyle inşa edildiği projede akıllı ev sistemi yer alıyor.

Miaport Concept projesindeki daireler

Karlıbayır Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki bir odaya ve bir salona sahip olan daire tipleri net 42 metrekare büyüklüğü ile net 65 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Kampanya kapsamında fiyatları düşürülen projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan daire tiplerinin alanları net 65 metrekare ile net 108 metrekare arasında değişiyor. Bölgedeki metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan projedeki üç odaya ve bir salona sahip olan daire tipleriyse brüt 132 metrekare ile brüt 160 metrekare değerleri arasında inşa ediliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Selçuklu Caddesi üzerinde yer alan Miaport Concept projesi; İstanbul Havalimanı’na beş dakikalık mesafeye sahip durumda. Taşoluk metro istasyonuna ise yürüyerek gidilebilen projenin alanı, İstanbul Havalimanı’nı, Hadımköy’ü ve Arnavutköy’ü birbirine bağlayan çevre yolunun ayrımında bulunuyor.

Miaport Concept projesinde sosyal donatılar

Site alanında cadde üzeri dükkânların yer alacağı projede; basketbol sahası, kafeteryalar, marketler, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, tenis kortu, hamam ve sauna bulunuyor. Ayrıca, büyük yeşil alanların da bulunduğu projede, bir de toplantı salonu kuruluyor.

Projenin satış ofisine nasıl ulaşılır?

Söz konusu projenin satış ofisi, “Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi, No: 15, Arnavutköy / İstanbul” posta adresinde yer alıyor. “0212 597 3 597” telefon numarası aranarak proje hakkında yetkiliye ulaşılabiliyor.

Taşınmaz Haber