Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Miavita Beytepe’de yüzde 0.99 faizle ev

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Beytepe’de hayata geçirilen Miavita Beytepe projesinde faiz oranları yüzde 0.99’a düştü.

5 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde yükselen Mia Vita Beytepe projesi tek blokta toplam 114 adet daireden meydana geliyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

2016 yılında inşasına başlanan Miavita Beytepe projesinde inşaat tamamlanmış durumda. Yaşamın başladığı konut projesinde Yapı Kullanma İzin Belgesi’de alınmış durumda.

Projede hangi daire tiplerine yer veriliyor?

Miavita Beytepe projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 tipindeki pek çok farklı daire seçeneklerinin yer alıyor. Projede en küçük daire büyüklüğü 61 metrekare olurken, en büyük daire büyüklüğü ise 161 metrekare olarak tasarlandı.

Fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Teslime hazır durumda olan Miavita Beytepe projesinde yer alan daire fiyatları 350 bin TL’den başlıyor. Projede 180 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken faiz oranları da yüzde 0.99 olarak belirlendi.

Projede sosyal alanlar neler?

3,05 metre tavan yüksekliğine sahip Miavita Beytepe projesinde cep sineması, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor merkezi, cafe, Türk hamamı, sauna, müzik odası, fitness merkezi, güneşlenme terasları gibi ortak alanlar yer alıyor. Projede çamaşırhane, kuru temizleme ve temizlik gibi rezidans hizmetleri de bulunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

Miavita Beytepe projesi Hacettepe Üniversitesi’ne 5.8 km, Bilkent Üniversitesi’ne 5.9 km, ODTÜ’ye 14 km, Başkent Üniversitesi’ne 11 km, Çankaya Üniversitesi’ne 20 km mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Gordion AVM’ye 8.1 km, Arcadium AVM’ye 6.6 km, Çayyolu Güven Hastanesi’ne ise 5 km mesafede yer alıyor.

İnşaatı tamamlanan ve hemen teslim fırsatı sunulan konut projesi Beytepe Mahallesi, 5504 Cadde, No:10, Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 489 1 333