Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Mi&Du Residence Projesinde kampanya

Şehrin merkezinde bir yaşam vadeden Mi&Du Residence Projesi, Mersin ilinde Oktay İnşaat tarafından can veriliyor. Estetiğin mimari ile buluştuğu güçlü dokunuşları her bakışınızda hissedeceğiniz konutlar, 2019 sonu itibariyle satışa açılmıştır. Üstelik zarafet ve lüksün bir araya geldiği dairelerden birine hemen teslim ile sahip olmak çok kolay!

Mi&Du Residence Projesi özellikleri nelerdir?

4 bin 135 metrekarelik bir alana sahip sadece 1 bloklu bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Zemin +14 katın bir arada bulunduğu bu lüks yapı toplam daire sayısını 28 olarak belirledi. 4 oda 1 salonun bulunduğu daire tipiyle gözleri dolduran rezidans, ayrıca 240 metrekarelik boyutuyla gönülleri çalmaya devam ediyor.

Proje iç özellikleri nelerdir?

Lüks bir lobinin sizi karşıladığı bina, açık ve kapalı otoparklara sahiptir. Ayrıca güvenlik kontrollü şifreleme ve site içerisinde geniş açılı kamera sistemlerinin yer alması huzur ve mutluluğu bir arada yaşatıyor. Güvenliğin üst safhalarda olduğu projede özellikle yangın güvenliği, her daireye özel jeneratör, konfor serisi camlar, su deposu ve sığınak ağızları açık bırakmakta… Yeşil özel peyzaj alanları, botanik bahçesiyle renkli bir yaşamın sizleri beklediği; açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları, her yaşı kaldırabilecek çok amaçlı spor sahaları gerçek bir özveri eseri.

Tüm bunların yanı sıra sahip olduğu sinema salonu sizleri evinizin yakınında tutmaya devam ediyor. Daire içlerinde 4’lü ankastre, tüm odalarda gömme dolapların bulunması kalabalık aileleri sevindirecektir.

Proje fiyatları nelerdir?

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimden fayda sağlayabilir veya yüzde 30 peşinat vererek 12 ay vade avantajından yarar sağlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin:

+90 324 473 22 44