Kategoriler
Emlak Haberleri

Mihalangoz Köy Evleri’ne ödül

Mihalangoz Köy Evleri projesi “Türkiye’nin en iyi konut geliştirme projesi” seçildi. Büyük gayrimenkul yarışmalarından biri olan The International Property Awards 2018-2019 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 25 Ekim 2018 tarihinde Londra’da düzenlenen törende belli oldu.

Türkiye’den Oral Mimarlık, Kırklareli İli, Demirköy İlçesi’nde, Yeşilce Köyü için tasarladıkları Mihalangoz Köy Evleri projesi ile “Türkiye’nin En İyi Konut Gayrimenkul Geliştirme” (Best Residential Real Estate Development) dalında büyük ödüle layık görülerek, Türkiye’den katılan yarışmacılar arasında en yüksek dereceyi aldı.

Oral Mimarlık ayrıca aynı proje ile “En İyi Gayrimenkul Pazarlama” dalında da ödülünü aldı. Ödülleri, Oral Mimarlık ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral birlikte aldı.

Oral Mimarlık tarafından tasarlanan Mihalangoz Köy Evleri projesi Kırklareli, Yeşilce Köyü’nde 4 evden meydana gelen butik bir proje olarak tasarlandı.

Istranca ormanlarının ortasında, Longoz Ormanı Milli Parkı yakınında yer alan Mihalangoz Köy Evleri projesi İstanbul’a 220 kilometre, İğneada’ya ise 20 kilometre mesafede yer alıyor.