Kategoriler
Proje Haberleri

Mika Naturalist 2 Kemerburgaz Son 5 Daire

Mika Naturalist 2 Kemerburgaz projesinde son daireler sahiplerini bekliyor. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Eyüpsultan’ın prestijli projesi içerisinde oldukça lüks daireler mevcuttur. Projedeki dairelerin fiyatları neler? Proje özellikleri neler? Projede hangi tip daireler yer almaktadır? Bütün soruların cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Konut Projesindeki Dairelerin Özellikleri Nelerdir?

Proje kapsamında 3 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 tip dairelerden bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ise, 2+1 daireler brüt 152 metrekare ve 3+1 daireler 106 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Toplam 53 daireden oluşan konut projesi, 400 metrekarelik panoramik seyir terasına sahiptir.

Bulunduğu ortamın doğal güzelliklerine iyi bir şekilde uyum sağlayan, teknolojinin ve mimarinin en üst düzeyindeki imkanlarını kullanarak tasarlanan, merkezinde insan ve doğayı birleştirmiş bir projedir.

İstanbul’un değerli konumlarından biri olan Kemerburgaz’da yer alan proje, dingin bir yaşam arayanlar için yatırım yapmak isteyenler için uygun bir projedir.

Mika Naturalist 2 Kemerburgaz Sosyal Olanakları Nelerdir?

Son derece geniş ve ferah odaları bulunan daireler sahip proje, lükse severlerin hoşuna gidecek konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca proje içerisinde 53 araçlık kapalı otopark ve bisiklet park yerleri de yer almaktadır. Bunun yanı sıra konut projesinde, orman manzaralı teras, sinema odası, müzik odası ve lounge alanı gibi sosyal alanlar da bulunmaktadır.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan lüks daireler Mika İnşaat güvencesiyle satıştadır. Mika Naturalist 2 Kemerburgaz daireler 1.120.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje kapsamında 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanmıştır. 2+1 tip daireler 1.120.000 TL ve 1.490.000 TL aralığında satışa sunulmaktadır. 3+1 tip daireler ise 1.630.000 TL’ye satılmaktadır. Son 5 dairesi kalan proje, ev sahiplerini beklemektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kemerburgaz’ın en değerli projesi Naturalist’in 2. etabı, 3.Havalimanına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Gayrettepe – 3.Havalimanı metrosu Kemerburgaz istasyonunda yalnızca 450 m mesafede bulunmaktadır. Üstelik Kemerburgaz Kent Ormanı’na 2.3 km uzaklıktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 212 360 22 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…