Kategoriler
Proje Haberleri

Milano İkon nerede

By İstanbul İnşaat firmasının imzası ile Milano İkon projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde inşa edilmiş durumda. Modern mimarisi ile alıcıların ilgisini çeken proje, bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar on bir katlı tek blokta yükselmiş durumda.

Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Bu şekilde, projede bulunan konutlar sayesinde bölgedeki yalnızca daire değil, dükkan ihtiyacına da karşılık verilmiş oluyor. Projede yer alan ticari konutlar zemin katta yer alıyor, mağazaların üstünde ise on bir katlı blokta daireler bulunuyor. Proje kapsamında 44 adet konut yaşama kazandırıldı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen daire ve ticari konutlar, beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken alıcıların ilgisini görüyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edilmiş durumda?

Projede bulunan daire ve ticari konutlar, merkezi lokasyonu ile alıcıların dikkatini çekiyor. Milano İkon projesinde bulunan konutlar Fahri Kayahan Bulvarı, Abdulrahman Gazi Caddesi, No:22’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların büyüklükleri tek bir plandan meydana gelmiş durumda. Bahsi geçen konutların daire tipleri de aynı şekilde bir tipte tasarlandı. Milano İkon projesinde yer alan konutların tümü 4+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutların büyüklükleri ise 240 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Site sakinleri için çocuk oyun parkı, spor alanları ve sosyal aktivite alanları yer alıyor. Buna ek olarak açık otopark ve kapalı otopark hizmeti de veriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Milano İkon projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 675 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 482 75 73