Kategoriler
İhaleler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü konut imarlı arsa için ihale düzenliyor

Milli Emlak Genel Müdürlüğü satışlara kaldığı yerden devam ediyor. Yayımlanan resmi ilana göre 17 Eylül 2020 tarihinde Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan konut imarlı bir adet arsanın ihalesi düzenlenecek. İhalenin açık teklif usulünce yürütüleceği ve en yüksek fiyatı veren kişinin hak sahibi olacağı açıklandı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden konut imarlı arsa

Hazine’ye ait taşınmazlardan birisi olan arsa, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yer alıyor. Yayımlanan resmi ilanda 17 Eylül 2020 tarihinde konut imarlı arsa için ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalenin ise açık teklif usulünce yapılması bekleniyor. Katılımcıların belirtilen tarihte saat 11:00’dan önce, Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü Satış İşlemleri Servisi’ne gelmeleri gerekmektedir.

Muhammen bedeli belirlendi

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilerde Bursa’nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde konut imarlı arsa satışta bekliyor. Toplamda 832 metrekare büyüklüğüne sahip arsa için 1.415.500 TL tahmini satış bedeli biçildi. Düzenlenen ihaleye katılmadan önce teminat bedeli olarak 141.550 TL ödenmesi gerekiyor. İhaleye katılan kişiler arasında en yüksek teklifi veren kişi arsanın sahibi olmaya hak kazanmaktadır.

Benzer haberlere göz atmak için tıklayınız.