Kategoriler
Proje Haberleri

Mim Towers Alanya satışları başladı

Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Rayan Emlak İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje güvenli, dayanıklı be ferah daireleri ile dikkat çekmektedir. Mim Towers Alanya konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Antalya konut projesi Mahmutlar Mahallesi’nde yer alan 4 bin 383 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 10 katlı bina 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daireler ankastre set, panjur, klima, duvar kağıdı gibi özelliklere sahiptir.

Proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde açık ve kapalı havuz, çocuk yüzme havuzu, cafe, var, fitness salonu gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda sitede hamam, sauna, buhar odası, çocuk parkı, kamelya, barbekü, otopark, kamera sistemleri, jeneratör, resepsiyon gibi olanaklar da sunulmaktadır. Mim Towers Alanya konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 1+1, 2+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden 180 metrekareye kadar değişmektedir. Proje kapsamında toplam 96 adet daire yer almakta olup dairelerin Temmuz 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Mim Towers Alanya fiyatları ne kadar?

Alanya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projeden alımlarda %10 indirim uygulanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Alanya, Mahmutlar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje denize yürüme mesafesinde, şehir merkezi, okul, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0535 522 83 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…