Kategoriler
Proje Haberleri

Mimar Sinan Evleri Yalova Eylül 2021’de Teslim

Ceylan Turizm İnşaat kalitesi ile Yalova konut projesi hayat bulmaktadır. Mimar Sinan Evleri Yalova konut projesi Yalova Merkez, Süleyman Bey Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje bitmek üzere olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Rize Merkez’de hayata geçirilen proje, Süleyman Bey Mahallesinde yükselmektedir. Aynı zamanda projenin Eylül 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Yalova konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Merkez Süleyman Bey Kaplıca Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 18 daireden oluşmaktadır. Mimar Sinan Evleri Yalova konut projesi kapsamındaki daire içleri kombili yerden ısıtma sistemi, ankastre set, klima bağlantı hatları gibi özelliklere sahiptir. Proje kapsamında teraslı daire seçeneklerine de yer verilmiştir. Site içerisi yeşillikler içerisindeki avluya ve kapalı otoparka sahiptir.

Yalova konut projesi kapsamında 3 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler arasında dubleks ve bahçe katı seçeneklerine de yer verilmiştir. Caddenin en özel yaşam alanına sahip olan sitede gürültüden uzak yaşamanın keyfine varacak, konforu ve huzuru aynı anda hissedebileceksiniz.

Mimar Sinan Evleri Yalova Daire Fiyatları Ne Kadar?

Yalova Merkez konut projesinde yer alan konutlar lansmana özel fiyat fırsatları ile satılmaktadır. Eylül ayında teslimleri gerçekleşecek daireler 470 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Mimar Sinan Evleri Yalova projesi Yalova’nın tam merkezinde Mimar Sinan Caddesinde yer almaktadır. Aynı zamanda belediye, valilik, kapalı Pazar alanına 150 metre, Marina ve İdo İskelesine de yalnızca 250 metre mesafede konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “444 48 71 ve 0505 099 4871” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız