Kategoriler
Proje Haberleri

Mimkent Vista Karabağlar’da yükseliyor

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, Deviren İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mimkent Vista konut projesi, 11 katlı tek blokta, toplam 33 adet daireden meydana geliyor.

Her katta 3 adet dairenin yer aldığı konut projesinde; 2+1 daireler brüt 135 ila 145, net 70 ila 80 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 170, net 105 metrekare büyüklüğe sahip durumda. Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinin yüzde 55’i satıldı.

Mimkent Vista konut projesi fiyatları

Konut projesindeki 2+1 dairelerin fiyatları 395 bin TL ila 480 bin TL arasında değişiyor, 3+1 dairelerin fiyatları ise 625 bin TL. Konut projesinde daire bedelinin yüzde 50’si peşinat olarak verilip kalan yarısı ise teslimde ödeniyor. Projede ayrıca ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek de mümkün.

Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki Mimkent Vista konut projesinde, satılık toplam 15 adet daire yer alıyor.

Projedeki sosyal donatı özellikleri

Isıtma sistemi olarak kombinin kullanıldığı projede asansör bulunuyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan projede; çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, her daireye özel kapalı otopark, açık hava sineması, merkezi uydu sistemi ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış projede intercom sistemi de mevcut. Projede özel kilitli kiler ve bir de hizmetli odası var. Yeşil dostu projenin yaklaşık olarak yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmış durumda.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen proje, toplu taşıma olanaklarına yakın bir konumda yükseliyor. Mimkent Vista konut projesi; çevre yolları, hastaneler, okullar, çeşitli alışveriş merkezleri ve İstinye Park’a oldukça yakın bir konumda yer alıyor.

Konut projesi, General Kazım Özalp Mah. 47/12. Sok. Karabağlar/İzmir adresinde yükseliyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 248 22 88 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.