Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Evleri Akçay fiyat

Balıkesir ilinin Edremit ilçesinde Mimoza Evleri Akçay projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Çetinkaya İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede kaba inşaat tamamlanmış durumda.

Proje, birbirinden bağımsız iki konut bloğundan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar dörder katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Birbirlerinden bağımsız olsalar da bloklar bir site içerisinde hayata geçiriliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmekte olan projede huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapıları aralanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Akçay Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:49/19’da konumlandırılmış durumda. Mimoza Evleri Akçay projesi cadde üzerindeki lokasyonu ile ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Tek bir tipten meydana gelse de projede bulunan konutlar büyüklükleri açısından iki farklı seçenekten oluşuyor. Mimoza Evleri Akçay projesinde yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutlar 130 metrekare ve 160 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar ısı yalıtımına sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Site içerisinde jeneratör ve açık otopark hizmeti de bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların tümü 3 oda 1 salon olarak inşa ediliyor demiştik. Bahsi geçen konutların büyüklükleri gibi fiyatları da iki farklı basamaktan başlıyor. Mimoza Evleri Akçay projesinde yer alan 3+1 konutlardan 130 metrekare büyüklüğe sahip olanlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 3+1 konutlardan 160 metrekare büyüklüğe sahip olanlar ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Mimoza Evleri Akçay projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 266 384 87 12 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.