Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Konutları 4 + 1 odalı daireleriyle satışta

Mimoza Konutları adlı projenin mimarı Ceylanlar İnşaat şirketidir. Brüt büyüklüğü 206 metrekare, net büyüklüğü 174 metrekare ölçüsünde olan bu daireler ebeveyn banyosuna sahiptir. Bunun yanı sıra tüm dairelerde giyinme odası bulunur. Depo alanı, otopark, site içi kamera sistemi, egzersiz ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli özellikler dışında dairelerin yalıtımlı pencereleri mevcuttur. Winsa pencerelerle birlikte kat aralarında XPS levhalar kullanılarak ısı yalıtımı desteklenmiştir. Ayrıca dairelerin dış cephe mantolaması da oldukça gelişmiştir. Bundan dolayı her mevsimi konfor içinde geçirmek mümkündür.

Yalıtım özellikleri ile birlikte çelik dış kapı, banyo dolapları, laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin gibi donanımlar mevcuttur. Ayrıca ECA markalı musluk bataryaları oldukça uzun ömürlüdür. İnternet ve kombi altyapıları da projenin önemli özelliklerindendir. Binaların bodrum katında ise egzersiz araç gereçleri vardır. 2021 yılının Haziran ayında teslim edilmesi beklenen bu konutlar, her açıdan konforlu görünmektedir.

Mimoza Konutları nerededir?

Ceylanlar İnşaat, projesini Bolu’nun tam merkezinde hayata geçirmektedir. Site alanı, Kültür Mahallesi’nin Dr. Tevfik Altay Sokak’ı üzerinde yer alır. Özel Çağsu Hastanesi, Beşkavaklar Aile Sağlığı Merkezi, Bolu Anaokulu ve Emine Baysal Anadolu Lisesi bu konutlara yaklaşık olarak aynı uzaklıktadır. Ayrıca Muhtarlar Parkı ve Kültür Mahallesi Fatih Camii de bu bölgededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu konutlar, Bolu Merkez satılık daire seçenekleri arasındaki en uygun dairelerdendir. Fiyatlar ise yaklaşık olarak 625.000 TL’den başlamaktadır. Mimoza Konutları satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler de olabilir. Bunun için 0532 635 90 75 numarasına ulaşmak gerekir.

Ayrıca anasayfaya dönmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version