Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Konutları Bolu projesinin konut teslimleri Haziran’da başlayacak

Mimoza Konutları Bolu şehrinde yükselen prestijli daireler arasındadır. Sağlam yapıları ile ünlenen Ceylanlar İnşaat firması, bu projesinde de sakinlerin konforunu ve güvenliğini fazlasıyla dikkate almıştır. Proje kapsamında satışa sunulan daireler 4 + 1 ve 3 + 1 türündedir. Fakat şu an için sadece 4 + 1 daireler hakkında detaylı bilgi mevcuttur. Daha fazla bilgi almak için firma ile irtibat kurulmalıdır.

4 + 1 odalı dairelerin brüt büyüklüğü 180 metrekaredir. Bununla birlikte net daire büyüklüğü 147 metrekare olarak ölçülmüştür. 9 metrekarelik depo alanı ve her daire için özel olarak ayrılmış 17 metrekarelik otopark alanı vardır. Dairelerin tapulu garajlara sahip olması da önemlidir. Blokların bodrum katı adeta spor salonu olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca Her bir konutta ebeveyn banyosu, giyinme odası ve geniş balkon mevcuttur. Site alanındaki güvenlik kameraları ise 7 gün 24 saat boyunca kayıt almaktadır.

Proje nerede hayata geçmiş bulunmaktadır?

2021 yılının Haziran ayında teslimleri başlayacak olan bu daireler, Bolu’nun merkezinde yer alan Kültür Mahallesi’ne yükselmektedir. Mimoza Konutları Bolu şehir merkezinde bulunan tüm sosyal imkanlara ulaşımın kolay olduğu bir lokasyondadır. Site alanı Dr. Tevfik Atay Sokağı’nda olmakla birlikte Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi, Özel Çağsu Hastanesi, Muhtarlar Parkı ve Kültür Mahallesi Fatih Camiii de buraya yakındır.

Mimoza Konutları Bolu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu konutlar, Bolu Kültür Mahallesi satılık daire türleri arasındaki en ekonomik konutlar arasındadır. Ayrıca satışa sunulmuş olan hiçbir daire krediye uygun olmamaktadır. Satılık daire fiyatları ise 625.000 – 675.000 TL’dir. Mimoza Konutları Bolu projesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için; 0 532 635 90 75 numarası iletişime açıktır.

Bolu’da hayata geçen diğer yeni projelerden bazıları şöyledir:

Exit mobile version