Kategoriler
Proje Haberleri

Mimoza Yamaç Evleri 1 hemen teslim

İzmir iline bağlı olan Karabağlar ilçesinde Mimoza Yamaç Evleri 1 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Eroğlu İnşaat İzmir firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Projede bulunan konutların çalışmaları tamamlandı. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu yönü ile oldukça ilgi gören proje beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Mimoza Yamaç Evleri 1 projesi beş katlı iki bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 42 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Mimoza Yamaç Evleri 1 projesi lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Bahsi geçen projedeki konutlar Devrim Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Mimoza Yamaç Evleri 1 projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Konutların büyüklükleri üç farklı plandan oluşuyor. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların büyüklükleri ise 98,9 metrekare, 116,4 metrekare ve son olarak da 138,9 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların fiyatları daire tipleri ve bahsi geçen konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Mimoza Yamaç Evleri 1 projesinde bulunan 2+1konutlar 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 335 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki konutların çalışmaları tamamlanmış olsa da satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Mimoza Yamaç Evleri 1 projesindeki konutlar hemen teslim durumunda.