Kategoriler
Proje Haberleri

Mina Towers farklı konseptiyle Fikirtepe’de yükseliyor

Mina Towers deprem odaklı bir kentsel dönüşüm projesidir. İstanbul’un Kadıköy İlçesinde yükselen Başaran Yatırım Holding firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu projede rezidanslar, ofisler, mağazalar, ticari alanlar ve sosyal alanlar bir arada sunulmaktadır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kadıköy İlçesi Fikirtepe Mahallesi üzerindeki 300 bin metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mina Towers modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kontrol edilebilmektedir. Proje kapsamındaki daireler ayrıca yangın alarmı, beyaz eşya, vestiyer, klima, ankastre set, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir.

Proje aynı zamanda hidrofor, asansör, kamera sistemi, kapalı garaj, jeneratör, güvenlik gibi donanımlara sahiptir. Bunların dışında açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası da bulunmaktadır. İstanbul Kadıköy konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daireler bulunmaktadır. Ayrıca proje 23 katlı 6 kuleden meydana gelmektedir. Proje içerisinde cafe ve restoranların yer aldığı yaklaşık 25 bin metrekarelik çarşı alanı da bulunmaktadır. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplam 1500 adet konut yer almaktadır.

Mina Towers konumu ve fiyatları hakkında

Mina Towers konut projesi, Kadıköy Fikirtepe mevkiinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje köprülere, şehir hayatına ve her iki havaalanına da rahatlıkla ulaşılabilecek bir konumdadır. Bunların yanı sıra Bağdat Caddesine ve sahile 15 dakikalık uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

80 metrekare alana sahip olan 1+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL,

110 metrekare ile 123 metrekare arasında alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 650 bin TL,

132 metrekare ile 212 metrekare arasında büyüklükleri değişen 3+1 daireler 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler çok özel fırsatlarla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 367 21 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version