Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mina Towers projesindeki konut fiyatları

Fikirtepe’de yükselen Mina Towers projesinde iki farklı 1+0 daire tipi bulunuyor. Cadde ve dükkânlardan oluşan projedeki 1+0 daireler net 34.78 metrekare büyüklüğü ile net 39.68 metrekare büyüklüğü olmak üzre iki farklı seçenekle sunuluyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’ne yürüme mesafesine konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler net 40.01 metrekare büyüklüğü ile net 57.44 metrekare büyüklüğü arasındaki altı farklı tipleriyle potansiyel alıcılarının karşısına çıkarılıyor.

Başaran Gayrimenkul tarafından yüklenilen projedeki iki odalı ve bir salonlu beş farklı daire tipi net 72.09 metrekare büyüklüğü ile net 87.6 metrekare büyüklüğü arasında. Ayrıca, projedeki beş farklı üç odalı ve bir salonlu daire tipleri net 85.55 metrekare büyüklüğü ile net 142.08 metrekare büyüklüğü arasındaki alternatiflerde bulunuyor.

Mina Towers 4+1 ve 5,5+1 daire seçenekleri

Hastaneye ve eğitim kurumlarına kısa mesafede ulaşılabilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tipi net 171,58 metrekare büyüklük değerine sahip durumda. Otobüs duraklarına yürüme mesafesinde olan ve Kadıköy’ün merkezî konumlarından birinde yükselen projedeki 5,5+1 daire tipiyse net 199,78 metrekare büyüklüğünde olacak bir şekilde inşa ediliyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

Mina Towers projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinin değeri 349 bin liradan başlıyor. Konutların yanı sıra 95 adet ticari üniteye de yer verilen projenin teslimlerine önümüzdeki aralık ayında başlanması bekleniyor.

Mina Towers projesinde sosyal donatılar

Söz konusu olan projenin çarşı alanı, konut sakinlerine site dışına çıkmadan alışveriş olanağı sunuyor. İlçenin uğrak semti Bahariye’ye de yakın olan projede açık yüzme havuzları bulunuyor. SPA, güneşlenme terasları ve spor salonu projenin sosyal donatıları arasında.

Ayrıca, yürüş yolları ve oyun parkları da projenin sosyal alanlarından.

Proje nerede bulunuyor?

Adres: Fikirtepe Mahallesi, Mandıra Caddesi, Mina Towers Satış Ofisi, No:105, Kadıköy / İstanbul

Telefon: 444 62 61