Kategoriler
Proje Haberleri

Mint E-5 sosyal donatıları

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Mint İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mint E-5 konut projesi, toplam 10 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

101 daireden oluşan konut projesinde, 1 adet de ticari alan var. Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesinde isteğe göre birleştirilebilen daireler de mevcut durumda.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Mint E-5 konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 512 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler ise 887 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Kalan son konutlar için yüzde 0,98 faiz oranıyla kredi kullanabilmek mümkün. Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 90’ı satıldı. Projede 4 yıl kira garantisi sunuluyor.

Mint E-5 konut projesi sosyal donatı olanakları

Proje, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Konut projesinde fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde, lobi ve resepsiyon da var. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Balkonlu konut projesinde, akıllı ev sistemleri de kullanılıyor. Proje, 360 derece şehir manzarasına sahip. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Proje, yeni nesil şehir apartmanı konsepti ile tasarlandı. Proje, çevre dostu bir yapıya sahip olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda bulunan proje, E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi; Perpa metrobüs durağına 2 dakika, Perpa ticaret merkezine 4 dakika, Memorial Şişli Hastanesi’ne 5 dakika, Okmeydanı Hastanesi’ne 7 dakika, Bomontiada’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor.

Mint E-5 projesi, Talatpaşa Mah. Ertan Sok. Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.