Kategoriler
Proje Haberleri

Mir Konutları Konya projesi tamamlandı, daire fiyatları ne kadar?

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Selahaddin Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması tarafından inşa edilmiştir. Mir Konutları Konya konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konya konut projesi Selahaddin Mahallesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Site içerisinde yer alan proje 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bloklar ise 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Mir Konutları Konya konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Projenin muhtelif kat ve cephelerinde 2+1 ve 3+1 tip daireler mevcuttur. 2+1 tip daireler brüt 125 metrekare büyüklüğünde iken, 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 150 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan daireler yerden ısıtma sistemine sahip olup zeminler laminant parke ve seramik döşenmiştir. Aynı zamanda daire içlerinde ankastre, hilton lavabo, asma tavan, duşa kabin gibi özellikler de yer almaktadır.

Konya konut projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde açık çocuk oyun alanı, kamelya, açık ve kapalı otopark ve çok özel bahçe peyzajı gibi olanaklara sahiptir.

Mir Konutları Konya daire fiyatları ne kadar?

Konya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulundukları kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 395 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 125 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 395 bin TL,

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 525 bin TL,

Brüt 166 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 625 bin ile 675 bin TL arasında değişmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konya konut projesi, Ahmet Yesevi Caddesine yakın bir konumda yer almaktadır. Konutların ulaşım, hastane, market, avm ve semt pazarı gibi bir sorunu bulunmamaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0332 233 08 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…