Kategoriler
Proje Haberleri

Mir Kule Gaziantep satışları başladı

Mir Kule Gaziantep projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yükseller Mir Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 56 adet daire ve 17 adet çok amaçlı ticari alan bulunmaktadır. Daireler 2,5 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 56 adet daire ve 17 adet çok amaçlı ticari alan bulunmaktadır. Daireler 2,5 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 230 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde granit tezgah bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutların duvarlarına duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, merdiven, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Mir Kule Gaziantep nerede yer alıyor?

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Karacaahmet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, spor salonu ve cami gibi birçok alan mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mir Kule Gaziantep fiyatları ne kadardır?

Mir Kule Gaziantep projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bütçenize uygun peşinat ve ödeme koşulları mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 408 08 08 veya 0 (554) 535 40 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version