Kategoriler
Proje Haberleri

Mira Life Edremit satışları devam ediyor

Mira Life Edremit projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan villalar 3 + 1 tipindedir. Çerkezköy’deki bu tip villalar satışa çıkmaktadır. Aynı zamanda bu ev özellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Modern tasarımı ve konforlu daire ile satışa sunulan ev fazlaca ilgi toplamaktadır. Ayrıca sizler bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu proje hakkında detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Özellikleri Hakkında

Bu projedeki ev geniş mutfağı ve konforlu odalarıyla ile istediğiniz ferahlığı sizlere sunmaktadır. Her bir villa 300 metrekare alana inşa edilmektedir. Müstakil havuz ve müstakil bahçe sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda bu ev içerisinde toplamda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu evin çeşitli özellikleri de bulunmaktadır. Otoparkı bulunan bu evde arabası olan ev sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir ve dikkat çekmektedir. Genel olarak evin içi ve dışı modern tarzda döşenmiştir. Konumundan dolayı geniş odaları güneş almaktadır.  Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Ayrıca ürüyüş yolları ve çocuk parkı sizlerin ailenize veya kendinize zaman ayırması açısından vakit geçirilecek yerlerde mevcuttur. Evin daha birçok özelliği vardır. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Mira Life Edremit Konumu ve Fiyat Bilgisi Hakkında

Bu projedeki ev satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Evin genel özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Konumu dolayısı ile sizlere birçok kolaylık sağlamaktadır. Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Bu eve sahip olan kişilerin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde giderebileceği anlamına gelmektedir.

Bu villa projesinde yer alan brüt 200 metrekare, net 135 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villalar 1 milyon 850 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Mira Life Edremit projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 241 41 89 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version