Kategoriler
Proje Haberleri

Miray Evleri’nde kişiye özel ödeme

Bursa’nın Güzelyalı ilçesinde, Uray İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Miray Evleri konut projesi, toplam 353 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta toplam 17 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 5+2 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks daireler de mevcut.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 185 metrekare ila 230 metrekare arasında değişiyor.

Miray Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 185 bin TL ila 289 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları, 275 bin TL ila 319 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki 5+2 tipteki konutların fiyatları ise 449 bin TL ila 479 bin TL arasında bulunuyor.

Konut projesinden banka kredisi kullanarak ya da kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede ipotek kredisi programından da yararlanılabiliyor. Projenin yaklaşık olarak yüzde 59’u satılmış durumda bulunuyor.

Miray Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık ve kapalı otopark, çocuklar için oyun alanı ve çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Asansörlü olan projede, balkon da mevcut durumda. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir alanda yer alıyor. Proje; okul, semt pazarı, market, cami gibi yerlere yakın bir noktada yükseliyor. Proje; deniz otobüslerine ve sahile yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Miray Evleri konut projesi, Burgaz Güzelyalı Mah. Erikli Sok. No: 8 Güzelyalı-Burgaz/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0551 599 10 18 – 0224 251 18 18 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.