Kategoriler
Proje Haberleri

Mirşah İnşaat Doğa Evleri Satışları Devam Ediyor

Mirşah İnşaat kalitesiyle Dalaman konut projesi hayat bulmaktadır. Mirşah İnşaat Doğa Evleri konut projesi Muğla İli, Dalaman İlçesi, Merkez Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir.

Muğla Dalaman’da hayata geçirilen proje, Merkez Mahallesinde yükselmektedir. Muğla konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Dalaman İlçesi, Merkez Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Mirşah İnşaat Doğa Evleri konut projesi kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Aynı zamanda daireler elektrikli panjurlu olup, kamera sistemleri, görüntülü diafon, vestiyer gibi özelliklere sahiptir. Bunların dışında barbekü, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma da daire içlerindeki niteliklerdendir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, kamelya gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare ile 95 metrekare arasında değişmektedir.

Mirşah İnşaat Doğa Evleri konut fiyatları ne kadar?

Muğla Dalaman konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları,

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 370 bin TL,

Brüt 95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler ise 520 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje nerede bulunuyor?

Mirşah İnşaat Doğa Evleri konut projesi Muğla Dalaman’da yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle pek çok ulaşım noktasına, şehir merkezine, markete, sağlık kuruluşlarına ve daha birçok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0252 692 62 62 ve 0532 345 64 35” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version