Kategoriler
Proje Haberleri

Misal Park Akpınar satışları devam ediyor

Misal Park Akpınar konut projesi modern yapısı ve özel yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Osmangazi İlçesinde yükselen proje Beksa İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi yapım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Bu daireler arasında ayrıca dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Aynı zamanda Misal Park Akpınar kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri beyaz eşya, vestiyer, ankastre set, ebeveyn banyosu gibi niteliklere sahiptir. Bunun dışında fiber internet, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlar da mevcuttur.

Proje rezidence hizmetleri ile donatılmıştır. Full eşyalı konseptte tasarlanan projede kapalı otopark, güvenlik, resepsiyon, kapıcı, güvenlik, otopark gibi hizmetler de yer almaktadır. Bursa konut projesi kapsamında iki tip daire seçeneğine yer almaktadır. Ayrıca daireler arasında dubleks seçenekleri de mevcuttur. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri brüt 62 metrekare ile 117 metrekare arasında değişmektedir.

Misal Park Akpınar konumu ve fiyatları hakkında

Misal Park Akpınar konut projesi, şehrin merkezinde ulaşımı kolay bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje hastane, okul, semt pazarı, park, metro, otobüs durağı gibi noktalara da yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 62 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 399 bin TL,

70 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 485 bin TL,

Brüt 117 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 599 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 516 19 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version