Kategoriler
Ekonomi Gündem

Mitsubishi’den kasıma özel faizsiz araç fırsatı

Japonyalı otomobil devi Mitsubishi firmasının araçları, Türkiye’de yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyaya göre bu ay içinde vadeli araç satın alımlarında yüzde 0 faiz uygulanacak. 1 Kasım’da başlayan kampanya, 31 Kasım’da son bulacak. Kampanya için firma, Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası ile anlaştı. 

Kampanya hangi modeller için geçerli?

Türkiye’deki satışının Temsa firmasının gerçekleştirdiği Mitsubishi modellerinden bazılarının satın alımlarında 1 Kasım ile 30 Kasım tarihleri arasında faizsiz ödeme seçeneği sunuyor. Kasım ayı içinde 2019 model Yeni L200 serisi, 2018 ve 2019 model Eclipse Cross serisi ve 2019 model Outlander serisinde 70 bin liralık krediye 12 ay vadeli faizsiz ödeme imkânı tanınıyor.

Yeni L200 serisinin yük taşıma performansının yüksek seviyede olduğu belirtilirken bu serinin elmas beyazı, bakır turuncusu, grafit grisi ve opak kırmızısı olmak üzere alternatif renk seçeneklerini barındırdığı bildiriliyor. Outlander serisi ise Avrupa pazarında firmanın en çok sattığı otomobil serisi olduğu kaydediliyor.

Firmanın kampanyasının içeriği bunlarla sınırlı değil. 

Bu kampanyanın içeriğinde ASX serileri yüzde 50 faiz oranıyla 50 bin liralık kredi olanağı sunuyor. ASX serisi ise Avrupa pazarında markanın çok satılan ürünleri arasında ikinci sırada bulunuyor. Bu kampanyalar 30 gün sürecek.

Şimdi al, Ocak’ta öde kampanyası

İçinde bulunduğumuz ay için geçerli olacak başka bir ödeme seçeneğini de kampanyada yerini alıyor. Mitsubishi firmasının 2019 model Space Star serisinin satın alımlarında yapılacak 50 bin liralık peşinat ile bin 250 liradan başlayan taksitlerle ödeme seçeneği sunuluyor.

Üstelik taksitler iki ay sonra, yani ocak ayında başlayacak. Araç kampanyası, 1 Kasım ile 30 Kasım 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Otomotiv sektörü canlanıyor

Sözcü gazetesinden Fatih Tan’ın haberine göre; otomotiv pazarındaki son 10 aydır daralışın ardından ekim ayında gerçekleşen yüzde 127 oranındaki pazar artışıyla sektörde olumlu bir ambiyans oluşturdu. Ekim ayının verilerinden gelen olumlu gelişmelerin ardından otomotiv sektörü,  bir sonraki ayda kampanyalar başlattı.