Kategoriler
Proje Haberleri

Mix Motto Konut projesi hemen teslim

Oktay İnşaat’ın katkılarıyla Mersin ilinde yükselen konutlar yeni alıcılara kapılarını açıyor. 15 bin metrekarelik bir arsa üzerine konumlandırılan ‘Mix Motto Konut projesi’ minimum fiyatlarla alıcıların yüzünü güldüreceği kesin. Sizlerde 1963 yılından bu yana aralıksız hizmet vermeyi sürdüren firmanın konut projesini tanımak ve hemen teslim ile ev sahibi olmak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Mix Motto proje özellikleri nelerdir?

Mersin ilinin Mezitli bölgesinde, Mezitli Üniversite caddesi üzerine konumlandırılan konut projesi toplamda 15 bin alana sahiptir. Daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere ikiye ayrılmıştır. 4 blok olarak yükselen konutların sahip olduğu daire boyutları 68 ila 130 metrekare arasında değişim gösteriyor.

İçerisinde barındırdığı dairelerin toplam sayısı 200 olmakla birlikte yüzde 50’lik kısmının satışı sağlanmıştır.

1+1 daire boyutları brüt 88, net 68 metrekare,

2+1 daire boyutları brüt 155, net 130 metrekare’ alana sahiptir.

Projede yer alan iç özellikler nelerdir?

Ekim 2019 itibariyle oturuma hazır bir hale gelen ve yaşama başlayan bu konutlar site olma özelliğini taşıyor. İçerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi bulunmaktadır. Ayrıca deniz manzarasına sahip dairelerde alıcılar, güvenlik hizmeti ve kameralı güvenlik sistemlerinden yarar sağlayabilir.

Arabanızı rahatlıkla park edebileceğiniz kapalı otoparka sahip oluşu, sizi mahalle aralarında saatlerce park yeri aramak zorunda bırakmayacak.

Yapı denetimi, zemin etüdü yapılmış olan proje ayrıca yalıtım ve deprem yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir.

Ortak sosyal alanların bulunduğu ve özellikle ailelerin yüzünü güldürecek cep sineması gibi ince düşünceli bir projede daha başka sürprizlere tanık olabilirsiniz.

Proje fiyatları nelerdir?

Açılış fiyatını 275 bin TL’dan başlatırken, bu fiyat 425 bin TL’sına kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinat vererek sizlerde bu imkanlardan yarar sağlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin:

0324 502 10 01