Kategoriler
Proje Haberleri

Miyap Carmen Gaziemir’de yükseliyor

Miyap Carmen Gaziemir projesi Miyap İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Beyazevler Mahallesi’nde hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. Peki projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Gaziemir İlçesi, Beyazevler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede teslimler hemen yapılmaktadır. 2020 yılı Temmuz ayında inşasına başlanan proje 10 katlı 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki konut bloğundan oluşan projede toplam 50 adet daire yer almaktadır.

Miyap Carmen Gaziemir projesinde üç tip daire alternatifine yer veriliyor. Bu daire alternatifleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 teraslı daireler yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri brüt 124.33 metrekare ile 484.21 metrekare arasında değişiyor.

2+1 tip daireler brüt 124.33 metrekare, net 104.33 metrekare olacak şekilde tasarlandı. 3+1 tip daireler brüt 168.11 metrekare, net 148.11 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 4+1 tip teraslı daireler ise brüt 484.21 metrekare, net 424.21 metrekare büyüklüğündedir.

Dairelerde adsl, yangın alarmı, duvar kağıdı, fırın, hilton lavabo, çelik kapı, ankastre fırın mevcuttur. Bunların dışında ayrıca duşakabin, giyinme odası, intercom sistemi, kiler, alüminyum doğrama, asansör, ebeveyn banyosu da vardır. Gömme dolap set üstü ocak, vestiyer, fiber internet, ankastre mutfak, çamaşır odası gibi bir çok özellik de projede yer almaktadır. Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Miyap Carmen fiyatları ne kadar?

Satışların devam ettiği projede daire fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip  2+1 tip daireler 4 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

175 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Peki projede sosyal alanlar neler? Sosyal alan olarak proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş, hamam mevcuttur. Ayrıca  buhar odası, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Daireye ayrılmış özel açık otopark alanı, 7/24 özel güvenlik de projede yer alan özellikler arasındadır. Projenin konum bilgileri neler?

Miyap Carmen nerede yer alıyor?

Konut projesi Optimum AVM, İzban Esbaş durağı, Kent Koleji ve Uğur Okulları’na yürüme mesafesindedir. Fuar İzmir, Adnan Menderes Havalimanı 10 dakika, Çeşme-Aydın Otoyolu ise projeye sadece 2 dakika mesafededir.

Proje ayrıca Uğur Okulları Koleji’ne 750 metre, Rota Koleji’ne 1 km, İzmir Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne 18 km, Özel Akut Kalp Damar Hastanesi’ne 700 metre,  Özel Gazikent Tıp Merkezi’ne ise 1.3 km mesafede yer almaktadır. Konum olarak Beyazevler Mahallesi, 521/1 Sokak, No: 6-8 35410 Gaziemir / İzmir adresinde yer almaktadır.

Tel: 0232 202 70 10

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version