Kategoriler
Proje Haberleri

Mk265 Park sıfır faiz fırsatı ve avantajlı fiyatlarla satışta

Ankara, Yenimahalle’de hayata geçirilen MK265 Park Evleri projesi MK yapı güvencesiyle satışa çıkarıldı. Forum AVM ve Podium AVM’ye yürüme mesafesinde yer alan proje kentin yeni yükselen yıldızı. Ulaşım sıkıntısı çekmeyeceğiniz proje konumu etrafı mesire alanları ile çevrili özel bir alan. 35 bin metrekare arsa üzerine kurulacak olan proje yaşam standartlarınızı yükseltmek üzere çeşitli hizmetler sunacak. Lansman fiyatlarından yararlanmak için satış ofisiyle iletişime geçin. Projenin ödeme seçenekleri neler? Proje hakkında detaylar ne şekilde? Ayrıca projenin artıları ve eksileri neler?

MK265 Park Evleri daire seçenekleri

Konforunuzu önemseyen projede bahçeli ve teraslı 4.5+1 kilerli daireler brüt 200 metrekare ve 50 metrekare müstakil bahçeye sahip. Ara katlarda konumlanan 4+1 ve 5+1 daireler ise kendi özel deposuyla birlikte brüt 180 metrekare alana sahip. Projedeki bütün dairelerin kendine özel kileri, çamaşır odası, soyunma odası ve ebeveyn banyosu mevcut. Ayrıca projede 6 bin metrekare ticari bölge mevcut.

MK265 Park Sosyal Olanakları

Pek çok sosyal olanağa ev sahipliği yapan projede parklar, spor kompleksleri ve özel alanlar mevcut. Merkezi konumu sayesinde her türlü ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz. Kamera sistemi ve özel güvenlik ile koruması sağlanan daireler ayrıca kapıcı hizmeti de bulunduruyor. Okullara, hastaneye, polis merkezine, semt pazarına yürüme mesafesindeki daireler eğlence merkezine de yakın konumda. Engellilere uygun tasarımıyla daireler herkese hitap ediyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde daire fiyatları dairenin bulunduğu kata ve daire tipine göre değişiklik gösteriyor. Yenimahalle konut projesinde 4.5+1 daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Ancak aidatı henüz belirtilmemiş durumdaki projede daireler görüntülü arama ile gezilemiyor. Ayrıca proje kapsamındaki daireler konut kredisine uygun değil. Projede daire fiyatları 640 bin liraya kadar yükseliyor. Yüzde 40 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan projede sıfır faiz imkanı da vardır.

Projenin tanıtım ofisi Kuzeyyıldızı Mahallesi, 3832. Caddesi, No: 28-E Blok (MK265 Plaza) No: 5/6
Yenimahalle / Ankara adresinde konumlu. Ayrıca sorularınız için +90 312 396 88 88 numaralı telefon hattından da satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version