Kategoriler
Emlak Haberleri

MKE lojmanlarında yaşamın başladığı duyurusu yapıldı

MKE lojmanlarında yaşamın başladığı duyurusu yapıldı. Kırıkkale’de belediyenin arsa karşılığında inşa ettiği 564 konutluk lojman projesi, Makine Kimya Kurumu’na (MKE) ait. Riskli lojmanlarda yaşam kalitesini yükseltmek amaçlı hayata geçirilen konutlar, kentleşmede daha modern bir görünüm sağlayacak. Belediye tarafından tamamlanan projenin ilgili kuruma teslim edildiği ve yaşamın başlatıldığı aktarıldı.

MKE lojmanlarında beklenen yaşam fırsatı geldi

Makine Kimya Kurumu (MKE), Kırıkkale Belediyesi ile arsa karşılığında konut projesi için el sıkıştı. Toplamda 564 konutu hayata geçiren belediyenin yapmış olduğu son bilgilendirmeye göre, MKE Lojmanlarında teslim kısmına geçildi. Kenti daha modern bir görünüme kavuşturan lojman projesinde hak sahibi olan çalışanlar yeni evlerine kavuşmanın heyecanı içinde. Yaşam belirtilerinin yavaşça etrafı sardığı belirtilirken, yeni ikamet adreslerinde büyük bir sevince katılanlar aynı görüş ve duyguları paylaşıyor. Projede MKE kurumu ile Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokolün sonunda lojman inşaatı için kullanılan arsa alanı ise 38 bin 800 metrekare oldu. 11 katlı, 14 bloktan meydana gelen projenin tünel kalıp sistemiyle yapıldığı bilgisi verildi. Konut içlerine gerekli özeni göstermeyi unutmayan belediye, dış mekan kadar iç mekana da önem verildiğini belirtiyor.

Anahtar teslimini alan evine yerleşti

Kırıkkale Belediyesi’ne verilen lojman projesi, arsa karşılığında hayat buldu. 38 bin 800 metrekarelik alanda yükselen 14 blok, 11 kattan oluşmaktadır. Can güvenliğinin birinci plana alındığı projelendirme sürecinde tünel kalıp sistemi kullanıldı. Konut içlerini dekor etmekten kaçınmayan belediye, dizayn çalışmalarını tamamladığını belirtti. “MKE lojmanları” olarak bilinen yeni yaşam alanını yakın zamanda Makine Kimya Kurumu’na (MKE), teslim eden Kırıkkale Belediyesi, olumlu yanıtlarla karşılaşıyor. Evlerine yerleşmenin mutluluğu içine giren çalışanlar ise kurum içindeki puan sırasına göre yeni komşularıyla tanışacak.