Kategoriler
Proje Haberleri

Moda Bademli banka kredisine uygun

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Ömer Kumova İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Moda Bademli konut projesi, toplam 70 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde 157 adet daire ve 19 adet de villa yer alıyor. Konut projesinde 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Dubleks konutların da yer aldığı projedeki bloklar, 3 katlı olarak tasarlandı.

Projedeki 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 4+1 dubleksler 380 metrekare, 5+1 dubleksler 480 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki villalar, bir dönümlük araziye sahip.

Moda Bademli konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 1 milyon 400 bin TL’den satılıyor. Konut projesindeki 4+1’ler 1 milyon 800 bin TL ila 2 milyon 50 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Projedeki 5+1’ler 2 milyon 550 bin TL’den alıcıya sunuluyor ve projedeki 6+1 tipteki daireler ise 5 milyon 500 bin TL’den satılıyor.

Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Moda Bademli konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, market, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis gibi çeşitli sosyal donatılar mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de mevcut. Merkezi klimanın yer aldığı projede güneş enerjisi de kullanılıyor. 45 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olan villalarda özel yüzme havuzu da bulunuyor. Projede site içi ulaşım, golf araçlarıyla sağlanacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Moda Bademli konut projesi, Bademli Mah. Emine Örnek Koleji karşısı Mudanya/Bursa adresinde yer alıyor.

Telefon: 0224 451 39 39