Kategoriler
Proje Haberleri

Moda Bademli satışları başladı

Moda Bademli modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 157 özel konut içerisinde kendilerine ait özel havuzu olan 19 adet villa bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 157 özel konut içerisinde kendilerine ait özel havuzu olan 19 adet villa bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 250 metrekare olmaktadır. Projede, her adaya ayrı 4 adet açık yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun parkları, açık ve kapalı basketbol sahası, futbol sahası ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Ayrıca bilardo, langırt, masa tenisi, dart ve oyun masaları gibi birçok aktivite alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 1200 metrekarelik kapalı sosyal alan içerisinde ise Gurme Market, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, aletli pilates, yoga ve masaj odası mevcuttur.

Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için  kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Moda Bademli konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş ve otobüs kullanabilirsiniz.

Moda Bademli fiyatları ne kadardır?

Moda Bademli projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 523 16 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…