Kategoriler
Proje Haberleri

Moda Mesken Erzurum Palandöken’de yükseliyor

Moda Mesken Erzurum konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Erzurum’un Palandöken İlçesinde yükselen Kotan Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Moda Mesken Erzurum modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler kiler, çift balkon, giyinme odası, çamaşır odası gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra bina girişlerinde yüz tanıma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi toplam 112 adet konut ve 8 adet iş yerinden oluşmaktadır. Toplam 3 adet bloktan meydana gelen projenin 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Site içerisinde fitness salonu, spor sahası, kapalı spor salonu gibi donanımlar mevcuttur. Ayrıca güvenlik, açık-kapalı otopark, çevre düzenlemesi gibi olanaklar da yer almaktadır. Erzurum Palandöken konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 180 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 210 metrekare büyüklüğündedir.

Moda Mesken Erzurum konumu ve fiyatları hakkında

Moda Mesken Erzurum konut projesi, Palandöken’de Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Alparslan Türkeş Bulvarı ve Atatürk Bulvarının kesişim noktasında yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

180 metrekare alana sahip olan 3+1 tip daireler 550 bin TL,

Brüt 210 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 690 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler lansman fiyatlarıyla satıştadır. Gayrimenkul ve araç tasa seçenekleri sunulan projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0442 238 38 37 ve 0539 675 30 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…