Kategoriler
Proje Haberleri

Modapark Ayvalık satışları devam ediyor

Ali Özmen İnşaat firması tarafından Modapark Ayvalık projesi sizlere sunulmaktadır. Balıkesir, Ayvalık’ta bulunan bu evlerin emlak tipi satılık daire olarak geçmektedir. Metrekare brüt olarak 145 metrekare, net olarak ise 115 alan kaplamaktadır. Oda sayılarının 3 + 1 ve 2 + 1 olarak bu evler ilan olarak sizlerin karşısına çıkmaktadır. Görüntülü arama ile dikkatli bir şekilde gezerek öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca kat sayısının 3 olduğu bu evler genel olarak geniş ve ferahtır. Konumu sayesinde güneş alan odalara sahiptir.

Projenin iç ve dış yapısı

Konut projesi 7 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projede 5 konut bloğunda toplam 54 adet daire yer almaktadır. Modapark Ayvalık projesinin genel olarak iç yapısı şık ve modern tarza yapılandırılmıştır. Yerden ısıtma sisteminin bulunması ayrıca bir özelliğidir. Site içerisinde bulunan bu evin asansörü mevcuttur. Ayrı mutfaklı olan bu evlerde ebeveyn banyosu da bulunur. Giyinme odası ve spot aydınlatma sistemi de mevcuttur. Ayrıca granit kaplamalı zemin ve cepheden oluşmaktadır. Bunların dışında ayrıca 3’lü ankastre seti de yer almaktadır. Modern peyzaj alanı ile yapılandırılmış vaziyettedir. Akıllı ev sistemi ve ses yalıtımı ile sizlerin güvenliğini en iyi şekilde korumaktadır. Aynı zamanda ısı yalıtımı mevcuttur.

Modapark Ayvalık Projesinin Fiyatı ve Konumu Hakkında

Projenin genel olarak konumu merkeze yakındır. Site metro, AVM, otogar, hastane, market, eczaneye yürüme mesafesinde olduğu söylenebilir. Aynı zamanda dolmuş güzergahları da yürüme mesafesinde bulunur. Sınırlı sayıda rezidans satılık daireler sizlere sunulmaktadır. Birçok avantajıyla karşınıza çıkan bu evlerin genel olarak değerlendirmeniz mümkündür. Brüt 145 metrekare 3+1 olan daireler 985 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 115 metrekare brüt alana sahip 2 artı 1 tip daireler ise 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayvalık konut projesinden konut kredisi kullanarak daire sahibi olamak isteyenler için proje krediye uydun durumdadır. Ayrıca görüntülü arama ile gezebileceğiniz bu dairenin modern ve şık yapısını görmüş olursunuz.

Bu şekilde bu projenin genel yapısını sizlere sunabiliriz. Detaylı bilgi için proje sahipleri ile iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır. İlgilendiğiniz proje hakkında daha fazla bilgi alarak genel yapısı hakkında fikriniz oluşabilir.

Daha fazla bu proje için bilgi almak istiyorsanız 0 532 632 77 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…