Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Bulvar Bornova projesinde satılık daire seçenekleri nelerdir?

Modda Bulvar Bornova satılık daire türleri 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahiptir. Ayrıca projede 4 + 1 odalı daireler de bulunmaktadır. Konutların toplam sayısı 1030 olmakla beraber 57 adet de dükkan vardır. Bu kapsamlı proje, yaklaşık olarak 15 bin metrekarelik, geniş bir arsada gerçekleşmiştir. Türkiye genelindeki en büyük projelerden olan proje, Sign of the City Awards adlı gayrimenkul yarışma platformunda “Premium” statüsü kazanmıştır.  Satışa çıkmış olan dairelerin fiyatları ve büyüklükleri ise şöyledir:

  • 1 + 1 Oda sayısına sahip daireler; Brüt 58 metrekare – Net 41 metrekare / 520 bin TL
  • 2 + 1 Oda sayısına sahip daireler; Brüt 85 metrekare – Net 61 metrekare / 700 bin TL – 710 bin TL
  • 3 + 1 Oda sayısına sahip daireler; Brüt 139 metrekare – Net 99 metrekare / 1 milyon 120 bin TL

Bu daire seçeneklerinin hepsinde klima donanımı mevcuttur. 1 + 1 odalı daireler tek klimaya sahip olurken diğer dairelerde çifter klima vardır. Ayrıca jeneratör sistemi, görüntülü diyafon, internet bağlantısı, ankastre mutfak seti ve yangın sensörü dairelerin sahip olduğu ortak özelliklerdendir.

Site donanımları nelerdir?

Bu konut projesi kapsamında, güvenlik ve kamera sistemi imkanlarının bulunduğu bir site tasarlanmıştır. Güvenli ve işlek bir konumda yükselen daireler, pek çok ticari alan dolayısıyla önemli avantajlara sahiptir. Birbirinden farklı hizmet kollarında faaliyet gösterecek olan ticari alanlar, pek çok önemli hizmeti yürüme mesafesinde konut sahiplerine sunacaktır. Yani projenin en önemli özelliği, yer aldığı konuma değer katması ve her açıdan donanımlı olmasıdır.

Modda Bulvar satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

Bornova’nın Koşukavak Mahallesi’nde yükselmektedir. İşlekliği ile bilinen Kamil Tunca Caddesi üzerindeki konutlar aynı zamanda Trio Life konutlarıyla karşılıklı sayılır. Vedide – Baha Pars Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, Çimentaş Anadolu Lisesi ve Mimar Sinan Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi de bu bölgededir. Daireler, konumları dolayısıyla pek çok otobüs durağına ve market şubesine yakın olmaktadır. Ayrıca proje konumu Bornova’nın en gelişmiş yerleri arasındadır. 0530 179 47 67 numarasını arayarak proje hakkında detaylı bilgi almak mümkündür.

Yeni konut projelerini merak ediyorsanız TIKLAYINIZ.