Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Modda Bulvar ile yüzde 0,98 faiz oranı

Harika olanaklarıyla birçok ödeme seçeneği sunan projedeki dairelerin fiyatı 295 bin liradan başlıyor. Önümüzdeki yılın Aralık ayında teslimi yapılması planlanan Modda Bulvar projesi İzmir’de yükseliyor. Ontan Gayrimenkul Geliştirme Grubu tarafından 15 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine inşa edilen projede bin 50 konut bulunuyor.

Bornova’da yükselen projede kameralı ve canlı güvenlik hizmetleri yer alıyor. Beş bloktan oluşan projedeki her bir binada resepsiyon hizmeti de mevcut durumda.

Projeyi diğer projelerden ayıran bir diğer olanak ise genel kültüre ve kişisel gelişime önem veren faaliyetlere imkân tanımasıdır. Her projede bulunmayan akvaryum, kültür ve sanat merkezi ve bilim müzesi bu projeyi daha cazip ve çekici kılıyor.

Projede bulunan sosyal olanaklar nelerdir?

Modda Bulvar projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sağlık merkezi, kreş, sosyal tesis, spor merkezi, kültür ve sanat merkezi, bilim müzesi, çocuk oyun alanları, mağazalar, kafeteryalar ve restoranlar bulunurken açık ve kapalı otopark da projedeki yerini alıyor.

Projedeki sitede bulunacak 600 kişi kapasiteli MODDA Sanat & Kültür Merkezi’nde çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenerek tanınmış sanatçılar performanslarını sergileyecek. Ayrıca Kültür Merkezi, yılın her mevsiminde aktif durumda olacak.

Amacının herkese bilimi sevdirmek ve çocukların pozitif bilimler konusundaki hayal gücünü geliştirip onlara merak duygusu aşılamak olduğu açıklanan MODDA Bilim Müzesi’nde yıl boyunca çeşitli etkinlik ve eğitim programları düzenlenecek. Projedeki Müze’de eski ve yeni teknolojik aletler sergilenecek.

MODDA Akvaryum’da ise deniz altında yaşayan bilinen ve bilinmeyen birçok tür bulunacak.

Modda Bulvar projesindeki konut seçenekleri

Modda Bulvar projesinde tasarlanan 1+1 tipindeki daireler net 41.75 metrekare genişliğinde, iki farklı seçenekle sunulan 2+1 tipindeki daireler net 75.00 metrekare ve net 86,88 metrekare genişliklerinde, iki farklı seçenekle sunulan 3+1 tipindeki daireler net 98.49 metrekare ve 108.49 metrekare genişliklerinde, 4+1 tipindeki daireler ise 121.97 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projedeki satın alımlarda geçerli olan ödeme seçenekleri nelerdir?

Modda Bulvar projesinde, firma, konut alımlarında yüzde 0,98 faiz oranıyla 48 ay ödeme imkânı sağlanıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Birçok üniversiteye ve koleje, bağlantı yollarına yakın mesafede bulunan proje; Koşukavak Mahallesi, Kamil Tunca Caddesi No: 282 Bornova / İzmir adresinde konumlandırılırken aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz:

444 67 31