Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Bulvar nerede yükseliyor

Ontan Mühendislik imzası ile Modda Bulvar projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İzmir ilinin gözde ilçelerinden Bornova’da yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Projede yer alan bloklar 24 katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Modda Bulvar projesi bünyesinde bin 50 adet konut barındırıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındıracak şekilde inşa ediliyor. Böylece proje, bulunduğu bölgedeki daire ve ticari konut ihtiyacına yanıt verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Koşukavak Mahallesi’nde yükseliyor. Bahsi geçen Modda Bulvar projesindeki konutlar Kamil Tunca Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje bünyesinde üç farklı daire tipinde konut barındırıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Modda Bulvar projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 58 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Modda Bulvar projesinde yer alan 1+1 konutlar 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 395 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 3+1 olanlar ise 595 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Söz konusu olan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da bahsi geçen daire ve dükkanların alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.