Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Modda Bulvar yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Proje Ontan Gayrimenkul Geliştirme tarafından İzmir ili, Bornova İlçesi, Koşukavak Mahallesinde hayata geçiriliyor. Modda Bulvar Bornova projesinde yüzde 0.99 faiz oranı ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları ne kadar? Daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Hepsi ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Proje Bornova, Koşukavak Mahallesi, Kamil Tunca Caddesi üzerinde 15 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Konut projesi toplam 5 adet bloktan meydana geliyor.

5 konut bloğunda 1030 adet daire ve 57 adet ticari ünite yer alıyor. Toplam inşaat alanı 155 bin metrekare inşaat alanına sahiptir.

Daire özellikleri neler?

Tüm konutlar açık mutfaklı olup ankastre fırın, davlumbaz ayrıca ocak mevcuttur. 1+1 tip konutlarda 1 adet, 2+1 ve 3+1 tip konutlarda ise 2 adet klima mevcuttur.

Daire büyüklükleri 58 metrekare ile 232 metrekare arasında değişen projede dört tip daire mevcuttur. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinden meydana geliyor.

1+1 tip daireler brüt metrekaredir. 2+1 tip daireler brüt 85 ve 165 metrekaredir. 3+1 tip daireler 139 ve 206 metrekaredir. 4+1 tip daireler ise 232 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Modda Bulvar İzmir projesinde anaokulu, market, kafeler, güvenlik, resepsiyon mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu bulunuyor. Bunların dışında açık otopark ve kapalı otopark gibi alanlar da yer alıyor.

Modda Bulvar fiyatları ne kadar?

Bornova konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik gösteriyor.

  • Modda Bulvar Bornova projesinde brüt 58 metrekare 1+1 tip daireler 496 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 139 metrekare brütü alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 22 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Modda Bulvar İzmir konut projesinde yüzde 0,99 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire ve iş yeri sahibi olma imkanı bulunuyor.

Kamil Tunca Bulvarı üzerinde, Point Bornova’nın karşısında yer alan proje Koşukavak Mahallesi, Bornova / İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 444 67 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.