Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Port nerede yükseliyor?

İzmir’in Konak ilçesinde, Ontan Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Modda Port konut projesi, 25 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede ofis, home office ve rezidans tiplerinde 73 birim bulunuyor.

Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede, birimlerin büyüklükleri 30 metrekare ila 70 metrekare arasında değişiyor. Proje, deniz ve şehir manzarasına sahip.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte birimler yer alıyor.

Modda Port konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki birimlerin fiyatları 770 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki birimlerin fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için 24 ay taksit yapabilmek mümkün. Konut projesinde kişiye özel olan ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak birim sahibi olabilmek de mümkün.

Modda Port konut projesi sosyal donatı özellikleri

Deniz ve şehir manzaralı konut projesinde; açık yüzme havuzu, tenis kortu, fitness merkezi, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. İnsan ve yük asansörünün bulunduğu konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesindeki dairelerde ebeveyn banyosu da yer alıyor.

Akıllı ev sisteminin kullanılacağı jeneratörlü konut projesi, geniş peyzaj ve yürüme alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede internet altyapısı da olacak.

Projede zemin katlardan 9. kata kadar ofis üniteleri, 9. kattan 16. kata kata kadar home office, 16. kattan 25. kata kadar da rezidans üniteleri yer alacak.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Metro istasyonununa yürüme uzaklığındaki proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Modda Port konut projesi, Çınarlı Mahallesi, Konak/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 67 31 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.