Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Suites projesinde kısa dönemli vadelendirme

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Ontan İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Modda Suites konut projesi, toplam 72 adet konuttan meydana geliyor.

2+1 ve 3+1 tipte dairelerin yer aldığı konut projesindeki 2 oda 1 salon daireler net 65 ila 74 metrekare, 3 oda 1 salon daireler net 104 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi beklenen konut projesinin alt katlarında ofis ve mağazalar mevcut. Konut projesinde tek blok var.

Modda Suites konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin satışı tamamlanmış durumda bulunuyor. Projedeki 2+1 tipteki konutların fiyatları ise 500 bin TL ila 550 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde kısa dönemli vadelendirmeler yaparak daire sahibi olabilmek mümkün. 7 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, konutların yüzde 90’ından fazlası satıldı.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Modda Suites konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, fitness merkezi, spor salonu, kuru temizleme ve geniş peyzaj alanları gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, lobi ve resepsiyon da bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, merkezi klima sistemi mevcut. Akıllı ev sistemlerinin de kullanıldığı konut projesinde, rezidans hizmetleri de var.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İzmir’in en değerli yerlerinden Bayraklı’da hayata geçiriliyor. Modda Suites konut projesi, Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. Bayraklı/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 461 75 76  numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.